Ponedeljak, 18.12.2017, 15:31:50

Besplatne skripte za webmajstore!

Reklame


Pristup
Glavni menu


Traži na stranici
Najnovije

- Tv program na Vaš websajt!
- Koliko vredi vaš websajt?
- MSN online na vaš web sajt!
- Besplatan CO.CC domain!
Prijatelji sajta
 • Katalog linkova
 • Yu Linkovi
 • Raskrsnica linkova
 • Direktorijum.net
 • YuPortal
 • Uradi sajt!
 • YuCafe Linkovi
 • Majica
 • Razmena linkova
 • Direktorijum
 • Linkovi
 • YU-linkovi
 • Direktorijum linkova
 • Web Linkovi
 • WEB Bulevar
 • Katalog Sajtova
 • Link Arhiva
 • Web katalog 12Katalog com
 • Create a free website
 • Statistika

  Total online: 1
  Guests: 1
  Users: 0


  Vizio Shop majice

  Zarada - prvo klikni ovde za registraciju

  Za svaki prodati proizvod dobijate 90 din. Pimer: ako Perica (kupac) naruči ukupno 3 majice čije su cene:

  1. 560din.
  2. 750din.
  3. 1200din.

  To je ukupno 270 din. za Pericinu narudžbu i to je Vaša zarada! ALI TO NIJE SVE ! Ako poznajete nekoga ko ima sajt, te mu preporučite da se uključi u VIZIOshop sistem zarade, Vi stičete pravo na dodatnu zaradu od svih narudžbi sa njegovog sajta ili sajtova.

  Sve što treba je da upiše Vaše korisničko ime pri registraciji (sistem ga, kao ni Vas neće pustiti bez unosa imena preporučioca). On će, kao i Vi da dobije svojih 90 dinara po naplaćenom proizvodu, a Vi od svakog proizvoda koji je prodat preko njegovih banera dobijate po 10 dinara na Vaš račun.

  On je Vaš prvi nivo kojih je poželjno da imate što više, bilo da posedujete samo jedan ili više svojih sajtova (nulti nivo). Kada se na Vašem računu skupi 500 dinara šaljemo Vam zaradu na način koji ste naveli pri registraciji.
  Važno je napomenuti da zarada postaje realna tek kada kupac stvarno plati proizvod. Tako ćemo izbeći rizik od neosnovanih i lažnih narudžbi.

  Postoji 5 stanja/statusa svake narudžbe:

  1. Primljeno (neposredno nakon što kupac završi kupovinu)
  2. Poslato (momenat kada predamo paket sa proizvodima kurirskoj službi)
  3. Naplaćeno (kada nam stigne novac od poslate narudžbe)
  4. Isplaćeno (zarada je isplaćena Vama ! - zaokružen proces)
  5. Obrisano (ako se ispostavi da kupac nije dostupan, da se porudžbina vratila, te da je narudžba bila lažna - uz opis koji je i nama bio dostavljen).

  Dakle, ono što Vam preporučujemo da pratite je opcija na Vašoj naslovnoj strani koja se zove "Za isplatu" . Tu se sabiraju samo porudžbine koje imaju status "Naplaćeno" i to je Vaša realna zarada koja se isplaćuje kada skupite sumu od 500 dinara. Druga bitna stavka je "Moguća zarada" koja broji sve narudžbe koje čekaju naplatu.

  Početak rada - ubacivanje sajtova

  Nakon uspešne registracije potrebno je da se prijavite u svoj kontrol panel i izaberete link "Dodaj novi sajt". U polje za unos je potrebno da upišete svoj/e sajt/ove u punom nazivu, primer : http://www.vas-sajt.com/
  Nakon toga je potrebno da kliknete na link " Lista sajtova (BANERI)" gde će Vam se nalaziti link za odabir banera i "link kôd" koji treba da poseduje Vaš baner, a kako bi počeli zarađivati.

  Pored predloženih banera raznih veličina imate tu slobodu da kreirate baner po želji ako mislite da ćete na taj način bolje privući vaše posetioce - potencijalne kupce (ovde se NE podrazumeva umetanje pornografskog sadržaja u iste). Sledeći korak je postavljanje tog istog banera na Vaš sajt sa “kôd linkom” i zarada može da počne. Takođe niste ograničeni na samo 1 baner po jednom sajtu. Vi možete da stavite baner na koliko god želite stranica, jer samim tim i povećavate verovatnoću zarade.

  Na koji način brojimo naružbe sa Vaših sajtova:

  Da se vratimo na primer sa Pericom.
  Dakle Perica dođe na Vaš sajt gde postoji VIZIOshop baner, klikne na baner, zadrži se neko vreme na našem sajtu razgledajući majice, ali na posletku odluči da ne kupi ništa.

  Od ovog momenta on je “Vaš”, cookie mu je ubačen u browser i ako sada ode na neki drugi sajt gde je takođe postavljen naš baner, klikne na njega, registruje se i kupi majicu, novac ide VAMA ! Kada kupac jednom uđe na naš sajt preko Vašeg banera, registruje se, čak i ako se ponovo vrati za godinu dana, on je takođe “Vaš čovek” i direktno Vama donosi zaradu. Drugi sajtovi ne dozvoljavaju ovakvo pamćenje ali smo mi mislili da je realno da ako mi zarađujemo od čoveka koji nam je došao sa Vašeg sajta, zaradite i Vi !

  Preporuka programa zarade

  Kako bi povećali Vašu zaradu, omogućili smo Vam da pozovete svoje prijatelje webmastere u program (prvi nivo). Sve što je potrebno je da odete na link "Preporuči prijatelju" gde smo unapred osmislili atraktivan tekst. Vaše je samo da upišete ime i Email prijatelja i da mu pošaljete poruku. Kada se on registruje tako što za ime preporučioca upiše Vaše korisničko ime, Vi automatski počinjete da zarađujete od narudžbi koje se ostvare sa njegovih sajtova !
  Realno je očekivati da čak iako Vaš sajt nema veliku posećenost, ali poznajete nekoga ko ima sajt sa velikom posećenošću preko njega zaradite više nego preko svog sajta, jer na kraju krajeva, on je Vaš prijatelj !

  google99631754f02eb7f1.html